DO MĚSTA // #ootd

13. července 2020






tričko Reserved, kalhoty Zara, boty Nike (tady), kabelka Love Moschino (tady), sako dětské F&F

Ráda kombinuju elegantnější kousky se sportovními. Umím si představit jak kabelku, tak sako k nějakému hodně dámskému looku, ale já to raději zkombinovala do mého stylu. Který nikdy není jen elegantní, ale musím to vždycky nějak "rozbít". Jelikož se v tom pak necítím příliš komfortně a připadá mi, že se ke mě taková móda nehodí. Raději jsem proto k sáčku zvolila moje oblíbené tenisky od Nike. Sako i boty mají baby pink detaily, takže se k sobě fakt hodí. Kabelka od Love Moschino je už moje druhá od této značky. Mají kvalitní, originální kousky a tohle byla láska na první pohled. Mám doma dost kabelek, ale tuhle jsem si pořídila, protože mi připadá zase něčím trochu jiná a zajímavá. Vejde se do ní hodně věcí a oživí každý outfit. Halenku jsem ulovila v letních slevách. Mám ji i v oranžové barvě a je to kousek, který hodím ke kalhotům, když nevím co na sebe. Celý outfit na mě působí hrozně pohodově a moc ráda si ho oblíkám, když mám nějaké pochůzky z Praze a je pod mrakem. Vy mi do komentářů napište, jak se vám tento outfit a fotky líbí. 

4 komentáře

  1. Och, krásny outfit! Toto je v poslednej dobe moje veľmi obľúbené kombo. Bledé rifle, čierny top a sako. Skvelá vec a moc sa ti to hodí!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, tenhle outfit se mi moc líbí a určitě bych si ho taky vzala na sebe :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, to je právě to, proč jsem se z města odstěhovala. Jako ráda tam jezdím do práce, ráda si občas zajdu na kafe a do restaurace, ale abych žila v Liberci, kde mě obklopují skladové haly a tak nějak tam na mě třeba nepůsobí ta vánoční atmosféra, tak to mi přišlo moc. Zvlášť když jen pár kilometrů za Libercem člověk najde krásná místa na venkově a v horách. :)

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥