JÓGA // zacvič si se mnou

8. července 2020



Konečně! Hodně jste si psali o workout, který bude inspirován jógou a máte ho tady. Během 15ti minut se protáhnete, ale zároveň se zapotíte. Věřím, že vás cvičení se mnou bude bavit. Tento workout je vhodný i pro začátečníky! Pust si video - t a d y.

3 komentáře

  1. Wau, ty už máš toľko tetovaní? Super! Na nové video sa veľmi teším! Zajtra vyskúšam ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj no opravdu to není náročná sestava, a cítila jsem se po cvičení dobře :) Jinak souhlasím z komentářem nahoře maz opravdu pěkné tetování, můžu se zeptat co tě k němu vedlo? Jestli mají nějaký speciální význam a nebo jen se ti líbilo motivy. Tak jsem měla tetování z mládí ale minuli rok jsem si ho nechala takto odstranit, a teď přemýšlím že bych zase na nějaké zašla na nějaké které pro mě bude mít nějaký silnější význam :)

    OdpovědětVymazat
  3. A wager on a recreation “tonight” is not thought of a future guess, nonetheless a guess positioned in August predicting the winner 솔카지노 of the professional football championship held in February is considered a future guess. The NBA has been in Canada since 1995, when the Raptors and Vancouver Grizzlies joined the league as growth teams. The Grizzlies ended up relocating to Memphis, but the Raptors have been a vastly profitable franchise, even profitable the NBA Championship in 2019.

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥