ZAPEČENÉ PORTOBELLO // recept

29. dubna 2020


  • 2 velké žampiony Portobello
  • uvařená červená čočka
  • baby špenát
  • 1 vejce
  • Tempeh
  • olej
  • sůl, pepř
  • kousek cukety
  • pár Cherry rajčátek
  • Petrželka
  • červená cibule
  • sýr

Žampiony si očistíme a vydlabeme. Na oleji si orestujeme nakrájenou cibulku s Tempehem. Poté přidáme nakrájenou cuketu, rajčátka, špenát, vydlabaný vnitřek ze žampionů a čočku. Společně podusíme. Osolíme, opepříme a směsí naplníme žampiony. Dáme péct zhruba na 20 minut, na 180 stupňů. Na posledních pět minut zasypeme sýrem. Nakonec ozdobíme Petrželkou. Dobrou chuť!




Okomentovat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥