HOUBOVÁ, SMETANOVÁ OMÁČKA // recept

1. září 2019


  • 200g kuřecího masa / marinovaného Tofu 
  • 500g žampiónů
  • rýže
  • rostlinná smetana
  • sůl
  • pepř
  • cibule
  • olej / Ghí
  • cibule
  • dýňová semínka (nemusí být)
  • bazalkové pesto (já kupuji v Lidlu)
Cibulku si nakrájíme najemno a orestujeme ji na lžičce Ghí, nebo oleje. Mezitím si maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, osolíme, opepříme a poté přihodíme na pánev. Když je maso orestované, přidáme i nakrájené žampiony. Chvíli podusíme a do pánve nalijeme smetanu. Vše dochutíme a poté podáváme s rýží! Dobrou chuť! :)






5 komentářů

  1. Vypadá to skvěle. Já osobně houby nejím, ale je to super inspirace, co uvařit druhé polovičce 😉🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Juj toto vyzerá veľmi dobre. Takéto jedlá mám veľmi rada. Určite vyskúšam
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá naprosto dokonale, musím vyzkoušet! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle :) co je to za ryzi jestli se můžu zeptat? ☺️

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥