PINK & BOYFRIEND JEANS - #ootd

11. srpna 2019
















halenka C&A // džíny C&A // pantofle CCC // pásek Stradivarius - tady // ledvinka Victoria’s Secret - tady 

Máme tu další konec týdne a já jsem tu s novým outfitem a milionem fotek. Tento outfit je hodně pohodový a celkově šlo o nečekané focení. Ráno jsem vstala u Vláďi a dozvěděla jsem se, že pojedeme do Varů na výlet. A jelikož si k Vláďovi vždy beru jen pár kousků oblečení, vytáhla jsem to nejpohodlnější co jsem s sebou měla a vyrazili jsme. Tento outfit jsem si koupila do mého šatníku jako úplně poslední. Džíny jsem na sobě měla asi podruhé a s halenkou to byla premiéra. Je to přesně můj styl a cítila jsem se v tom skvěle, už když jsem si věci zkoušela v obchodě. V posledních letech jsem si zamilovala halenky, které mají spadlá ramena a mám jich doma hned několik. Líbí se mi daleko více, než obyčejná trička a jsou pohodlnější, než ostatní halenky, které mám. Největší výhodu na této květované vidím v tom, že se nemusí žehlit a nemačká se.
Ve Varech bylo krásně! Zrovna jsme chytli sluníčko, i když mělo celý den pršet. Došli jsme si na skvělou snídani - mrkovový koláč a velké kafíčko! A krásně jsme se prošli. Vary vám můžu na výlet jedině doporučit a pokud jste tam ještě nebyli, rozhodně vyražte. Nebudete litovat.
Musím se přiznat. Dřív jsem růžovou barvu nesnášela. Ještě před pár lety jsem tuhle barvu v šatníku vůbec neměla. Oblékala jsem se spíš do tmavých barev a styl, který nosím teď mi přišel až moc hodlčičí. No časy se mění a s tím i můj vkus. Teď miluji šaty, dívčí střihy, a nejvíc pastelové barvičky. Když jdu nakupovat oblečení, dost často teď koukám na věci, které jsou růžové. Přijde mi, že právě tato barva mi vždy oživí každý outfit. Hlavně když jde o nějakou kabelku, nebo botičky. Je fakt zvláštní, jak se měním. 
Novinkou, kterou jsem si zamilovala je ledvinka. Měla jsem ji poprvé na dovolené na Sicílii a nosila jsem ji celých 14 dní. Vejde se tam celkem dost věcí, i když je hrozně mini. Dám tam ty nejdůležitější věci, jako je peněženka, mobil, klíče, kapesníčky a klidně i pudr, nebo lesk na rty. Takhle na výlety, nebo do města je to super praktický kousek, který tento rok tahám skoro všude, kde to jde. Dokonce jsem ji vyměnila za různé cross body kabelky.
Doufám, že vás tento outfit baví stejně jako mě. Příští týden se můžete těšit na další kousky z mé skříně. A nezapomeňte sledovat můj Instagram, protože jsem minulý týden vytřídila skříň a budu většinu věci prodávat. :)

7 komentářů

  1. Ahoj Peti, moc ti to sluší a jak říkáš, že růžovou jsi dříve nenosila,tak ještě jak jsi opálená od moře,tak to vypadá dokonale:) Nad ledvinkou přemýšlím. Není to po delší procházce nepohodlné? Můžeš prosím zhodnotit zda tě to netáhne:) děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, neudělala bys článek kam ráda chodíš na snídaně, případně i na obědy/večeře v Praze a v okolí? :) Vždycky když chci někam vyrazit tak tápu kam jít na jídlo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju ty tvoje zrzavý vlasy - moc ti to sluší! <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  4. Já se budu těšit na věci co jsi vytřídila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Peti moc ti to sluší a chtěla jsem se tě zeptat, odkud máš ty suprové náušnice? :) Děkuju!

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥