ZAČNI S VÝZVOU!

22. června 2019

Vítám Vás u dalšího článku. Pokud mě sledujete na Instagramu, jistě víte, že jsme v pondělí vypustili ven nový web s propracovanější verzí výzvy. Udělali jsme to hned z několika důvodů, ale ten nejhlavnější byly technické problémy, který předešlý web měl a nešlo s nimi nic dělat.
Tvorba nového webu a výzvy trvala zhruba dva měsíce intenzivní práce od rána do večera. Nikam jsme nechodili, nic jiného nás nezajímalo, o ničem jiném jsme se snad ani nebavili :D a veškerou energii jsme věnovali právě tvorbě webu. Jsem si jistá tím, že nakonec vše dopadlo podle našich představ, všechny chyby předešlého webu jsme odstranili a nová verze výzvy je asi tak o 100% lepší. Z čehož mám asi tu největší radost. V dnešním článku bych se s vámi chtěla podělit o informace, které se týkají výzvy. Protože můžete očekávat mnoho článků na tohle téma a chtěla jsem začít u toho, co to vlastně výzva je.


Já sama jsem věděla, že jakmile výzvu spustíme, zase se do ní opřu i já. Je to mů nový začátek, který jsem potřebovala jak sůl. V poslední době jsem se cítila na cvičení sama, neměla jsem motivaci, neměla jsem chuť sestavovat si každý den tréninky a musela jsem se k tomu všemu přemlouvat. Proto jsem se na spuštění výzvy těšila jak malá hollka! I když já vlastně malá jsem. :D Na starém webu jsem došla do pátého měsíce a hrozně mi to chybělo. Jelikož jsem tréninky sestavovala sama, podle svých zkušeností a podle toho, jaké cviky jsou podle mě nejefektivnější a nejlepší, cvičení podle výzvy mě hrozně baví a vždycky jsem z nich měla ty největší výsledky. I když je to celkem paradox, protože zaberou málo času a odcvičím je doma a cvičí se vždy jen párkrát do týdne.


I já jsem měla problémy s jídlem, však vy víte. Proto jsem se rozhodla dát všechny moje zkušenosti do jednoho programu, který vás provede celý rokem den po dni. Je to daleko víc než nějaký koučink, nebo tréninkový plán. A je úplně jedno zda chcete hubnout, získat vyšší sebevědomí, zbavit se problémů s jídlem, nebo jen žít zdravě!





Co to vlastně výzva je? Jde o fitness program, který obsahuje tréninkový plán, spoustu zdravých receptů, cvičební video, inspiraci na jídelníček, motivační tabulky, moje rady, tipy, úkoly a spoustu motivace. Výzva je vlastně členství u nás na webu, ke které získáte přihlašovací údaje. Stačí si vybrat, zda chcete členství na rok, půl roku, nebo 3 měsíce. Ovšem rok je momentálně v mega slevě - 50% a tak bych neváhala ani minut a rovnou bych šla do 12ti měsíců!
Začíná se u prvního měsíce, u kterého jsme teď všechny! Takže je to super i v tom, že cvičíme podle těch samých tréninků, vaříme stejné recepty a je to ještě větší motivace. Nejsme na to totiž sami! :)
Po uplynutí prvního měsíce, se vám otevře další s novým obsahem a takhle to probíhá celou dobu vašeho členství. 

Nejspíš se ptáte, kdy uvidím výsledky, zhubnu, zpevním tělo? Ano, výsledky jsou viditelné už za 14 dní. A to nejenom na těle, ale i na duši. Plán jsem totiž sestavovala tak, aby vás navedl na správnou cestu zdravého životního stylu, takže se nemusíte bát, že by výzva byla nějaká přísná dieta, nebo že by se v ní cvičilo každý den hodinu a půl. To je podle mě naprosto zbytečné. Výzvu navíc zvládne každý, ať už začátečník, nebo pokročilý. Žádné strachy, že by jste to nevzládli a podobně! I kdyby vám dělala výzva nějaký extrémní problém, vždycky jsem tu já a můžu vám poradit. Ale věřím, že to se ani nestane! Vše je v programu vysvětleno, popsáno, nafoceno.



Nechtěli jsme vytvořit jen výzvu, ale skupinu slečen, které se budou navzájem podporovat, budou cvičit podle stejného programu a budou spolu moci komunikovat. Proto jsme se rozhodli, že k výzvě přidáme i soukromou skupinu na FB, kam budou mít přístup jen členky výzvy. Nejdřív jsem se bála, že ve skupině budu sama, nebo jen s pár slečnami, které nebudou ani komunikovat. Ovšem během pár dní jsem viděla, jak skvělý nápad to byl. Skupina je plná motivačních příspěvků, fotek, rad, tipů, všichni jsou na sebe příjemní, podporují se a předávají si energii. Je to až neuvěřitelné, jak dokáže jedna skupina všechny pozitivně naladit a není nic lepšího, než mít na cvičení a zdravé stravování parťáky.



V pondělí jsem začala od prvního měsíce. Vytiskla jsem si všechny tabulky, připravila podklady a pustila jsem se do nového začátku. Už mám odcvičené všechny tři tréninky v prvním týdnu. Jeden byl na celé tělo, druhý na ruce a třetí na zadek a nohy. Strašně dobře jsem si mákla, zapotila jsem se a moc mě to bavilo. A musím říct, že už po těchto třech trénincích si přijdu daleko lépe, než předtím. Začala jsem dbát na pitný režim, se kterým jsem měla vždycky problém, ale díky výzvě jsem si to připomněla a zlepšila jsem se. Takže méně trpím na migrény a vidím pokrok hlavně na svém bříšku. V posledních měsících jsem si připadala děsně nafouklá a díky cvičení, dodržování pravidel a jídelníčku je to najednou pryč. Ale to, co je pro mě momentálně nejdůležitější je cvičení, Těším se na něj, užívám si ho a mám kolem sebe slečny, s kterými se navzájem podporujeme.



Je až neuvěřitelné, jak moc holek se ke mě do výzvy přidalo a číslo se každý den zvyšuje! Věřím, že každá z nás získá výsledky, po kterých vždy toužila a budeme šťastné, sebevědomé a plné motivace po celý rok. Určitě se k nám přidej i ty. :) Stačí mrknou na tento odkaz a získáš další informace o tomto programu. Těšíme se na Tebe!

3 komentáře

  1. Ahoj Peti, krásný nový design blogu! :)
    Já jsem jednou z těch, kteří po roční výzvě hned sáhli a nelituji toho! Celý web se mi moc líbí, baví mě plnění všech úkolů, každodenní zapisování tréninků a jídla do nádherných tabulek a hlavně to cvičení! Jak jsem psala i ve skupině, oblíbila jsem si tvá cvičební videa a tréninky hlavně z toho důvodu, že obsahují přesně cviky, které mám moc ráda a myslím, že skvěle fungují. Po workoutech se cítím jako znovuzrozená, namotivovaná a šťastná. Moc se mi líbí i vzorové jídelníčky, které nemusíme dodržovat, ale jen si z nich vzít třeba inspiraci. Recepty, které jsou součástí výzvy jsou super easy, low cost, nenáročné a výborné. <3 Jsem moc ráda, že můžu být součástí takové komunity, kterou na Facebooku máme. Miluju motivaci od všech holek, které se mnou táhnou za jeden provaz. Už bych vypíchla jen tvůj skvělý, individuální přístup k nám všem, kterého si moc cením a jsem za něj vděčná. Děkujeme!

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  2. Ty ale necvičíš jen 3 tréninky jako je v plánu, ale cvičila jsi i včera, co jsi měla na tvém ig, což ale ve výzvě nebylo, tak teď to moc nechápu. Stačí jen ty tři tréninky od tebe nebo co? Koupila jsem si hned roční výzvu, ale když jsem viděla že ty nakonec cvičíš víc než je ve výzvě, tak jsem pěkně zmatená a možná i zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý si ve zbylé dny může cvičit co chce, já jsem si například odcvičila bonusové video, které na webu máme. Tři tréninky prý úplně stačí, postupně se to začne navyšovat. :)

      Vymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥