NIGHT RUN

17. září 2017


Vy, kteří jste sledovali v sobotu moje Instagram stories, tak jistě víte, že jsme se s Nikčou zůčastnily běhu Night Run. Na běh jsem byla pozvána firmou Borotalco. Pozvání jsem samozřejmě moc ráda přijala, jelikož mě takovéto akce vždycky moc baví. Nikču jsem ale musela vzít bezpodmínečně s sebou! Je to moje parťačka a bez ní by to nebyla taková zábava. I když se jí ze začátku moc nechtělo, protože byla po dovolené a lenošení, kdy se nějak extra nevěnovala cvičení. Nakonec jsem ji ukecala a vzala celou akci jako výzvu. 


Oblíkla jsem na sebe oblíbené legíny, moji milovanou bundu, nejpohodlnější boty na běhání a čekala jsem, než mě vyzvedne Nikča fárem. Jediné z čeho jsem měla obavu, byl déšť. Na sobotu nehlásily zrovna nějaké slunečno. Spíše přeháňky, vítr a zataženo. No a bohužel se předpověď stala skutečností. Ještě než jsme vyrazily, tak se pěkně zatáhlo a já musela brát deštník a bundu, abych nezmokla a nezmrzla. 


Nakonec jsem ale deštník nad hlavou moc dlouho nenosila. Počasí bylo sice zatažené, ale dopadlo líp, než jsme s Niki předpokládaly. A stejně jsme věděly, že jakmile vyběhneme, tak budeme bundy vedrem nakonec sundávat. 
Před šestou jsme měly sraz ještě s ostatními blogerkami, které se akce účastnily. Na akci měla dorazit Domča Lukášová, kterou znám přes sociální sítě docela dlouhou dobu, ale nikdy jsem ji neviděla real. Bohužel jsem věděla, že Domča nebude moci běžet, protože měla nedávno úraz. Potom měla dorazit Brixi, kterou jsem upřímně párkrát zahlédla na Instagramu, ale jelikož nesleduji "fashion" blogy, nevěděla jsem ani o tom, že nějaký blog píše. S holkama jsme se tedy seznámily a šly jsme si všechny vyzvednout registraci a číslo na běh.


Před během jsme se ještě posilnily oblíbenými raw tyčinkami, schovaly jsme si věci do úschovny a šup šup, jde se na rozcvičku! 
Nikča byla pořád nervózní, že to nezvládne, že to nedá, ale já ji neustále uklidňovala, že to dá úplně s přehledem. Přeci jenom jsem toho názoru, že na takových akcích člověk skoro ani nevnímá, že běží. Spíš si užívá to, že je na akci tolik lidí se stejným zájmem a vychutnává si tu atmosféru. 


Běželo se daleko víc závodů. Nejdřív byly nějaké běhy pro děti a hned po nich se konal rodinný běh. Pak jsme šli na řadu my. Náš běh pořádal Avon a okruh měl dohromady 5 kilometrů. A na závěr celé akce byl běh 10 kilometrů. Všechny trasy byly v areálu Hvězdy, což mám od domova nějakých 10 minut a sama tam chodím běhat docela často. Z toho jsem měla radost, jelikož mám terén ve Hvězdě zmáknutý a běhám tam moc ráda! 


Před během jsme s Niki zašly ještě na rozcvičku, abychom se zahřály a rozhýbaly. No a ve čtvrt na osm se šlo konečně na start! 


Běh byl za mě úplně boží. Běželo se krásnou trasou, kterou mám už sama zmáknutou a vyzkoušenou. Po pár metrech jsme s Niki potkaly naší milovanou Andy a běžely jsme si společně s ní jen tak pro radost. Rozhodně jsme se nehnaly pro nějaký extra výsledek. Spíš jsme si po cestě povídaly a smály se. Nikču jsme po třetím kilometru párkrát s Andy hecnuly, aby to nevzdávala a nakonec i ona zvládla zaběhnout celou trať! Já to věděla, že to dokáže! Ale měla jsem radost, že má ze sebe dobrý pocit a že svou výzvu splnila :) Po běhu jsme dostaly medaile, zaslouženou vodu a byly jsme rády, že jsme se akce mohly účastnit, protože to byl běh charitativní a pro dobrou věc. 


Děkuji Borotalcu za pozvání, a už se těším na to, až se zase nějaký takový běh bude konat!

2 komentáře

  1. Já ještě žádný takový běh neběhala, ale čím víc o tom čtu, tím víc mě nutí se taky zapojit a vyzkoušet to :D

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, motivovala jsi me ;) Uz dlouho premyslim, ze po pul roce zacnu behat a tento clanek me inspiroval. Uz jsem si objednala toto termopradlo https://www.precisshop.cz/zajo-damske-triko-contour-w-t-shirt-ls.html , takze me ani spatne pocasi nezaskoci. Jeste jednou diky za clanek.

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥