TA NEJ VERZE SAMA SEBE

16. ledna 2016

Ahoj! 

Doufám, že nespíte a čekáte na článek. :D
Teprve teď jsem se zastavila po celém týdnu a jestlipak víte na co jsem se celý ten týden těšila? Těšila jsem se nejvíc na to, až dneska přijdu po práci domů, trochu poklidím, dám si dobrou véču, což dneska byl tuňákový salát se sezamem (docela se překonávám a začínám baštit hodně zeleniny, tak mám ze sebe radost, dělalo mi to hroznej problém, zeleninu jsem odjakživa nesnášela. :D), udělám si kafíčko, přikryju se dekou, na břicho položím noťas a budu něco sesmolovat a sepisovat sem na blog. 





Po práci jsem teda ještě vytáhla mýho kamaráda, aby se mnou oběhal obchody. Nejdřív jsem si chtěla koupit knížku o zdravém jídle, ale tu neměli, což pro mě bylo veliké zklamání, protože si ji nechci kupovat na netu a platit poštovný. Takže to budu muset ještě nějak pokoumat a vypátrat jí. Pak jsme skočili do elektra, protože můj milovaný ajfoun už si zasloužil nový ohoz a to v podobě novýho ochrannýho sklíčka, jelikož to starý bylo už v tak v hroznym stavu, že když ho prodavač z mobilu sundal, koukal na mě, jestli jsem tím mobilem třeba někoho nezmlátila do komatu. :D Jestli jsem na něco totiž expert, tak právě na to, aby mi padal mobil. Za den mi spadne tak milionkrát a kdybych ho neměla ze všech stran chráněnej krytama, už by byl po smrti. :D Takže nový sklíčko je na světě a přijde mi, že mám mobil novej a doufám, že alespoň dneska vydrží bez škrábance, nebo prasknutí. :D Nakonec jsme nakupování zakončili v Tescu, kde jsem udělala mega nákup zdravýho papání, kravinek na zdobení snídaní, zeleniny a tak dále. Takže radosti takhle při sobotě až až a konečně jsem se dočkala psaní článku a protože mám dneska skvělou náladu, i když jsem teda po tom celým týdnu, kdy se dny skládaly jen z toho, že jsem byla v práci a pak šla do fitka, docela unavená, chci Vám dodat opět malinko motivace a sil v boji za nový tělo. :) :D 
Get awesome workout fashion HERE!
Hodně se mě ptáte na to, co mě motivuje v tom, abych cvičila a jedla takhle zdravě, jak jím a pokaždý, když se zamyslím nad touhle Vaší otázkou, uvědomím si, že nejvíc motivuju já sama sebe. Zní to trošku namyšleně, ne? :D A jestli ne namyšleně, tak možná malinko ujetě. Jasně. Hrozně ráda brouzdám na internetu, Instagramu a bůh ví kde a hledám motivační obrázky, účty lidí, kteří se zabývají fitness a mají skvělé postavy, nebo jsem v různých skupinách na fejsbuku, kde se to jen hemží takovými lidmi. Ostatně o tom Instagramu jsem Vám nedávno psala článek. 
Je to skvělý způsob motivace, ale nikdy mě to nenakopne tak, jako to, když se podívám do zrcadla a vidím na sobě pokrok, nebo když zaznamenám, že v pohodě zvládám odcvičit série, u kterých jsem dřív umírala.
Ono je vážně super, mít nějaký svůj vzor, někoho, kdo má tělo, jaké byste chtěli jednou mít, ovšem, jak už jste možná někdy slyšeli, každý jsme originál. Někým se inspirovat, někoho obdivovat, jasně. Ale říkat si, chci tělo, jako má ona a dokud ho nebudu mít, nebudu se sebou spokojená, na to bych se vyprdla. Důležití jste Vy a Vaše tělo. Né tělo někoho jiného a můžu Vám říct upřímně, úplně identické tělo nebudete mít nikdy s nikým ani kdybyste se na hlavu stavěli. :D
Jde hlavně o to, že každý má jinou například genetiku v rodině, stavbu těla. Někdo má zadek kulatější po mamce, tak ho stačí zpevnit a buala, někomu má naopak problém s tukem na břiše. U nás v rodině jsou zase problém stehna. 
Proto, když vidím třeba Kaylu Itsines, v životě bych si tu její postavu nemohla dát jako svůj cíl, (i když její postava je skvělá) protože má nohy jak párátka a já takový nohy neměla snad ani, když jsem tenkrát hrozně zhubla a skoro nejedla. Svou postavu můžete tvarovat, měnit ji, pracovat na ni, ale když si představíte Vaší vysněnou postavu, měli byste vážně vidět obraz té svojí, když budete makat jak šroub a ne postavu někoho jiného. :)

Mějte se rádi, pochvalte se, usmějte se na sebe do zrcadla, místo toho, abyste se mračili, výsledky se dostaví, chce to jen čas a vůli. Buďte na sebe pyšní, že pro sebe něco děláte a dělejte to s láskou a uvidíte, že to hned půjde líp. 


Všichni z nás mají prostě nějaké chybičky, ale naopak máme své plusy, kterými se můžete pyšnit a když na nich zamakáme, můžeme se pyšnit ještě více. :D Proto moje rada na závěr soboty zní : Cíl zaměřte na to, abyste dosáhli té nejlepší verze Vašeho těla, která jde. 

Hezký sobotní večer a dobrou noc!



6 komentářů

  1. Jé, to je strašně krásný článek! Strašně mě tvůj blog baví, všechno je tu strašně motivující a inspirující. Jinak právě kvůli tomu, že každý je originál, má jinou genetiku atd. si nedávám žádné vzory. Je sice super vidět obrázky postav, který by chtěl asi každý mít, ale já si jedu za sebe. Doufám, že chápeš, spíš mi slouží k motivaci :D Je to těžký xd
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Vážím si toho! A chválím Tvůj přístup, tak to má bejt! :) Na blog kouknu.

      Vymazat
  2. Tento článek jsem si naprosto zamilovala! ☺ Měla jsem něco podobného taky v plánu, svýma očima, toto je ale pecka! ☺ Máš na všechno skvělej pohled, v tomto bych chtěla být jako ty :)

    www.fitnessazdravi.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) mám na tebe takový dotaz-netýká se tohoto článku, který je samozrejme super, jako každý jiný tvůj článek. Tak tedy, na jedné tvoji fotce, myslím na instagramu jsem ji viděla, jsi dělala výpad (?) a v ruce si držela nějaký kotouč, tak by mě zajímalo, to byl normální kotouč z činky nebo nějaký "speciální"? Chci začít cvičit se závažím, tak bych byla ráda za nějakou radu. Na instragramu a blogu tě sleduji krátce ale musim říct, fakt pecka! Jsi skvěla a Krásná. Moc děkuji za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju hrozně moc! :)
      Nene, byl to normální kotouč, 5kg v každé ruce. :)

      Vymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥