MOJE TETOVÁNÍ // v i d e o

2. března 2020


Dobré ráno přeji. O víkendu na mém YouTube kanále vyšlo nové video o mých tetování. Dost často se mě ptáte na jejich význam, u koho jsem byla, kolik stojí tetování a jestli mě to bolelo, tak jsem se rozhodla natočit rovnou celé video.  Snad vás bude bavit, pustíte si ho - t a d y.

5 komentářů

  1. Nice content!
    McAfee login - Are you looking for McAfee login? have any technical issues can contact our McAfee technical expert engineer can resolve your all kind of error. any moment of time.
    McAfee log in
    uninstall McAfee

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá perfektně! Já mám tetování na stejném místě. Nechávala jsem si ho dělat, když jsem byla na pár dní v Praze za kamarádkou. Hledala jsem na internetu nějaký kvalitní salón. Když jsem zadala Praha tetování, našla jsem tohle studio, kde jsem se nakonec nechala potetovat. Jsem s výsledkem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě osobně se tetování úplně nelíbí a. na sobě ho v plánu udělat zatím nemám, pokud je ale tetování jemné jako to tvoje nebo velice pěkně umělecky zpracované, ocenit to dokážu. Taky věřím, že už není moc lidí, kteří by se nechali potetovat nějakým nevhodným tetováním :) Chtěla bych se ale zeptat, jestli tě to neomezuje v návštěvě nějakých vyšetření nebo třeba kosmetických procesů (např. toto ).

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥