NOVÝ E-BOOK - FIT S PÉŤOU

20. prosince 2019



Kdo mě sledujete na mém Instagramu, tak už jste jistě zaznamenali, že je to týden, co je venku můj nový fitness program "FIT S PÉŤOU". Já tomu stále nemůžu uvěřit a pořád mi to nedochází. Po roce usilovné práce je to konečně mezi vámi a já bych vám v dnešním článku chtěla sdělit zase nějaké info o tom, jaká byla tvorba tohoto programu, co je v něm nového a jiného a odpovědět na vaše časté dotazy.
Začneme tedy otázkou, proč jsem vůbec další e-book sestavovala a v čem je jiný, než ten předchozí. Hned pro začátek chci říct, že tento nový program je zcela odlišný, než ostatní plány, které ode mě můžete získat. Obsahuje úplně nové a jiné informace, rady, tipy, ale samozřejmě i nové tréninky, recepty a jídelníčky. Pokud máte můj první e-book, nebo výzvu, nemusíte se bát, že tento program není pro vás. Získáte zcela nový obsah. 
Všude kolem sebe vidím slečny, které tápou ve zdravém životním stylu, zbytečně se omezují, trápí se cvičením, které je nebaví a nemají rády svoje tělo. A právě tohle mě motivuje k sestavování mých programů. Když jsem si před rokem řekla, že sestavím takhle obsáhlý program, který jsem neviděla u nikoho tady v ČR ani v zahraničí, věděla jsem, že to bude pořádná výzva. A taky že ano. Když sestavujete nějaký e-book, nebo i knihu, funguje to většinou tak, že máte někoho, kdo vám dělá grafiku a všechny vaše texty, fotky a tréninky sestaví do nějakého výsledného vzhledu. Já na to nikoho neměla a stála jsem si za tím, že to dokážu sama. Chtěla jsem, aby byl e-book přesně podle mého vkusu a nikdo by to neudělal přesně tak, jak chci. Tím pádem to pro mě byla obrovská challenge, protože kromě tvorby tréninků, sestavování receptů a psaní textu jsem si zahrála i na grafičku! :D Sice jsem u toho občas málem zešílela, ale z výsledku jsem skákala do nebe. Přesně si pamatuji, když jsem viděla dodělaný první trénink s veškerými fotkami, barvičkami, texty, dojalo mě to a asi 20 minut jsem brečela štěstím. :DD

To vy jste byli mou motivací, abych to dotáhla do konce a za to vám strašně děkuji!


Co se týká obsahu, veškeré informace si můžete přečíst u mě na webu. Tento program je sestaven ze čtyř e-booků a každý z nich je zaměřený na něco jiného. Fit s Péťou je e-book s cvičebním programem a úkoly. Obsahuje i popis techniky jednotlivých cviků. Pak je v programu e-book s recepty, motivačními tabulkami a poslední je s motivací. Motivace obsahuje moje povídání, rady, tipy a spoustu motivace. Dohromady má program přes 430 stránek, na což jsem opravdu pyšná. Program můžete mít v mobilu, tabletu, počítači a nebo si ho vytisknout. Takže ho můžete mít vždy po ruce. Celkem často se mě i ptáte na to, jak dlouho trvá, než vám e-book po zaplacení dorazí. Tak prosím pěkně, na mailu ho máte během pár minutek a můžete hned začít makat společně s námi! :)
Cvičení je samostatná část celého programu, ale i dnešního článku. Protože je mi jasné, že nejvíce lidí si program pořídí právě kvůli tomu, aby měli tréninkový plán a věděli, co cvičit. Pokud i vy jste tento případ, jsem si jistá, že z mého tréninkového plánu budete opravdu nadšení. Dala jsem si na něm opravdu záležet a sestavila jsem ho s maximální péčí. Do tréninkového plánu jsem zařadila přes 160 efektivních a mých oblíbených cviků, díky kterým získáte vytoužené výsledky, daleko lepší fyzičku a budete se ve svém těle cítit naprosto skvěle! Novinkou je v programu u každého tréninku i rozehřátí před cvičením, po cvičení protahování a i různé týdenní výzvy na jednotlivé partie. Celý program samozřejmě odcvičíte v pohodlí domova a tréninky zaberou zhruba 30-45 minut. Záleží na Vaší kondici a na tom, zda už nějaký čas cvičíte, nebo začínáte. Všechny cviky jsou podrobně a krásně nafocené od Pavla Mikesky, který si s tím dal obrovskou práci a nemůžu mít ze cviků větší radost. Zároveň jsem přidala i popis cviků, takže pokud vám nějaký cvik nebude jasný z fotky, nebo nebudete vědět, jak při něm správně dýchat, najdete i v programu i jeho vysvětlení. Všechny tréninky jsem při sestavování cvičení odcvičila, abych je mohla do programu zařadit a za tu dobu jsem udělala dost velký pokrok. Z toho mám opravdu radost a jsem si díky tomu jistá, že je program maximálně efektivní!


Obrovskou výhodou tohoto programu jsou recepty a jídelníčky. Jedná se o další samostatnou část, která je inspirací pro všechny, kteří milují jídlo, ale chtějí jíst zdravě. Najdete tam přes 100 naprosto skvělých, zdravých a hlavně jednoduchých receptů. Některé z nich jsou i od mých nejoblíbenějších českých fitness nebo food blogerek. Program obsahuje i jídelníček na čtyři týdny, díky kterému budete vždycky vědět, co jíst a jak si jídelníček naplánovat. Získáte ještě mnohem lepší výsledky, protože 70% úspěchu je jídlo! :) Každý recept je dotažený do posledního detailu a věřím, že tato část vám udělá opravdu velkou radost, jelikož objevíte, jak je zdravá strava plná výborných jídel. a potravin. Součástí jsou i nákupní seznamy na jednotlivé týdny, takže budete mít inspiraci, co zdravého si nakoupit.


Část o motivaci je asi můj největší výkon, co se týká sestavování. Obsahuje přes 100 stránek textu, kde jsem vám vypsala ty nejdůležitější rady ohledně zdravého životního stylu. Všechno jsem vypsala ze svých zkušeností a jsem opravdu ráda, že to můžu poslat mezi vás. Moje názory totiž nejsou extrémní, nečeká vás žádná dieta, ani striktní omezování. Spíš mi jde o to, abych vám předala rady, jak to brát všechno pozitivně, užívat si to a hlavně jak udělat, aby se zdravý životní styl stal součástí vašeho života. Zároveň vím, jak je hrozně těžké být pořád plná motivace a proto je tento e-book zaměřený právě na motivaci, která je další zásadní věcí bez které to nejde. Věřím, že díky tomu dotáhnete celý program do konce! :)


Poslední částí jsou motivační tabulky, díky kterým budete mít vždy zaznamenané všechny údaje, které se týkají vašeho progressu, jídelníčku, tréninků, výzev a celého programu. Všechny tabulky si můžete vytisknout a mít je vždy u sebe. Slouží to jako další motivace, která vás bude posouvat každým dnem dál a dál. Tabulky jsou opravdu krásné, barevné a přehledné, takže věřím, že vás zapisování do nich bude moc bavit.


Nebojte, určitě vyjde brzy i nové video, kde o e-booku něco dalšího povím. Jen jsem vám chtěla shrnout základní informace a kdyby vás něco zajímalo, napište mi to do komentářů a já vám tam odpovím. Celý program je sestaven na 8 týdnů, ale jelikož je tak obsáhlý, můžete ho jet neustále dokola a věřím, že vás jen tak bavit nepřestane. Každopádně už za těch 8 týdnů získáte výsledky, které budete milovat a bude vás to motivovat k pokračování.


Celý program stojí 1350,- kč a za tuto cenu získáte rovnou čtyři e-booky plné informací, které vám pomůžou užívat si cvičení, zdravé jídlo a být spokojenější ve svém těle. Je sestaven jak pro začátečníky, tak pro pokročilé, ale jen pro slečny, dívky a ženy. :)) Kluci, pardon!

Děkuji všem, kteří do tohoto programu investují a udělají tím něco sami pro sebe. Sama moc dobře vím, že nejtěžší je udělat první krok. Na další kroky vás už navedu já s tímto programem a vy se budete každý den posouvat dál a dál! Moc vám držím palečky a děkuji za vaši důvěru a podporu! :) 

4 komentáře

  1. Péťo je vidět že sis s tím dala moc moc záležet! Vypadá to vše moc parádně a já se těším až si tvůj druhý e-book pořídím. Mám doma i ten první a je skvělý a tento nový vypadá tak 100x vytuněnější tak že se moc těším! Děkujeme že ses do toho dala a něco tak skvělého vůbec vytvořila! ❤️☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ani nevíš, jak si toho vážím! :)))

      Vymazat
  2. Peto, krásná práce 🙂 ♥️ Vždy když mám blby den a mám chuť na nějaký nesmysly (rozuměj chipsy) pustím si tvoje video a hned mě to nakopne a radši si dam nějakou zeleninku, nebo upecu něco zdravého, moc dekuji za to co děláš ♥️

    OdpovědětVymazat
  3. Elektronická knížka je fajn, ale dneska mi přijde, že je mnohem lepší pro klienta tvorba mobilních aplikací. Nedávno jsem od Kuby ze Skylinu viděla ten jeho program Terminator nebo jak se to jmenuje a má k tomu právě i appku s podporou a tak. Jasně, jede to trochu jinak než ty. Ale jako přemýšlej nad tím, kdyžtak bych tě spojila s nějakými lidmi. :)

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥