POPRVÉ NA OBOČÍ & DOPLNĚNÍ ŘAS // beauty

10. září 2019

Ahojky! Dneska jsem vám chtěla napsat článek o mojí proměně a rozhodnutí. Nevím, jak vy, ale mě naprosto nebaví se malovat. Jelikož pracuji z domova, dost často jsem se malovala jen kvůli tomu, že jsem chtěla natočit video, něco nafotit na blog, či vypadat trochu k světu na mých stories na Instagramu. Každopádně, někdy jsem se přesvědčovala, abych se namalovala a natočila například video. Ale lenost byla silnější a já se raději věnovala něčemu, při čem jsem ze sebe nemusela dělat člověka. :D 


Před zhruba měsícem jsem se rozhodla, že konečně půjdu na permanentní řasy. Na řasy jsem ulítlá a dokázala jsem si je malovat klidně 30 minut, jen aby vypadaly podle mých představ. Dávala jsem si několik vrstev řasenky, které jsem večer zase dávala dolů micelárkou a pěkně mě to otravovalo. Řasy mám od přírody dlouhé a husté, takže moje požadavky pro permanentní řasy byly dost podobné. Chtěla jsem kočičí efekt s tím, že jsem se jako první odhodlala na variantu 2D. Více jsem o řasách psala v samostatném článku - t a d y. Po pár aplikacích jsem se rozhodla, že zkusím hustější variantu 3D, ale s dalším doplněním jsem se vrátila zpět k těm přirozenějším. Už jsem se v tom necítila a připadalo mi to moc. Takhle jsem maximálně spokojená a u těchto řas zůstanu. Ani nevíte, jaká je to s nimi pohodička. Nemusím se starat o to, jestli jsem namalovaná, nebo ne a furt se cítím dobře. :)


Včera jsem jela právě na doplnění řas. Když jsem si na mobilu všimla, že salón, kam chodím zrovna nahodil na Instagram, že mají volný čas na obočí, neváhala jsem ani sekundu a hned jsem napsala, že po řasách bych zkusila i obočí. Chvilku po odeslání jsem si říkala, co blbnu. Nesnáším, když mi někdo sahá na obočí a jsem na něj strašně háklivá. Už nikdy nechci skončit jen s polovinou obočí, jako jsem si ho tenkrát ve 13ti vytrhala. A nechci mít ani zkušenost, kterou nedávno zažila moje ségra, které se do obočí pustila kosmetička a vytrhala ji ho až moc. 
No nic, jde se do toho. Celkem risk, když zrovna točím vlog a mám letět ve čtvrtek pryč. :D To bych to ale nebyla já, kdybych se toho nechytla. Jen představa, že si nebudu muset malovat obočí byla tak lákavá, že jsem nakonec zariskovala.



Se slečnou jsme se domluvily, čím budeme obočí barvit. Řekla mi, že když se barví klasickou barvou, tak to pak působí daleko "tvrdší" a to bylo přesně to, co jsem nechtěla. Proto nakonec zvolila barvení Hennou, která má více pudrový efekt. Vybrala jsem si odstín a řekla jsem, že chci, aby byl výsledek vidět, ale aby nezářil. :D Myslím, že dost super vysvětlení a alespoň je vidět, že jsem na obočí nikdy nebyla! Kosmetička mi nakreslila tvar a já to schválila. Bylo to přesně takové, jako si to maluji já. Nanesla barvu a pak jsme už čekali na výsledek. Upřímně. Maluji si obočí dost výrazné, ale přes to jsem se děsila výsledku. Barvu jsme nechali 12 minutek, pak mi kosmetička vytrhala pár chloupků obočí do tvaru a bylo hotovo. Když jsem se viděla v zrcadle, strašně jsem se lekla. Bylo to hodně tmavé a nezvyklé. Už jenom to, že mi někdo namaloval obočí za mě, bylo dost těžké vstřebat a do toho ještě ta tmavá barva. Slečna mě uklidňovala, že se barva do pár dnech vymyje a že je to vždycky ze začátku takhle tmavší. A měla pravdu. Dneska je to den po nabarvení a jsem s tím už maximálně spokojená. Je to přesně tak, jak jsem chtěla.



To je taková paráda! Dneska jsem vstala a byla jsem namalovaná! :D Jediný, co jsem udělala, bylo že jsem si rozetřela make-up na obličej a dala si tvářenku. Zabralo mi to asi minutu! Jsem za to nejvíc ráda, protože to šetří můj čas a jsem s tím vážně spokojená. Myslím, že jsem prokoukla. :D Schválně mi dejte do komentářů vědět, jak se to líbí vám a zda chodíte taky na takové procedůry. :)
Pokud se ptáte na cenu, tak za řasy platím 1200,- a za obočí jsem dala 500,-. Chodím do nejlepšího salónu jednou za tři týdny, který se nachází v Černé Růži na Příkopech a jinam bych nešla - I G salónu. Jsou tam strašně šikovné a milé slečny a jsem s tím maximálně spokojená!

12 komentářů

  1. To je úžasná! Moc vám to sluší! Já byla tento týden taky poprvé na obočí a po prvním kouknutí do zrcadla jsem se také lekla. Ale jak jste sama psala, hned druhy den jsem se do nej zamilovala. Řasy bych také chtěla zkusit.

    OdpovědětVymazat
  2. vypada to perfektne,moc ti to slusi ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to moc hezké, mě bohužel řasy nedržely, hodně mi vypadávaly. :D Obočí jsem taky barvila, bylo to super na pár týdnů, ale nestačilo mi to. Tak jsem se rozhodla pro microblading. Je to super, ale taky se to musí po čase obtahnout. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde si prosím byla na microbladingu a jsi spokojená? Děkuji!

      Vymazat
  4. Tak tohle je opravdu moc moc krásné :) <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké to obočí, sluší ti. Ale nejvíce se mi líbí ty tvé řasy. Ty jsou úžasné! :)

    Michaela Cheetah

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo ty řasy za mě fakt ne :(. U vnitřního koutku to je najednou hrozně dlouhý, nejde to postupně, a spodní řasy nula nula prd a najednou nahoře takovej kartáč. Ale obočí super, s tím já hrozně bojuju a tohle vypadá fakt skvěle, přirozeně, krásně upravený :).

    OdpovědětVymazat
  8. Obočí i řasy vypadají skvěle, moc se jim to v salonu povedlo a tobě to sluší :) Asi bych se taky lekla moc tmavého obočí, ale pokud se to opravdu vymyje tak rychle, tak se asi není čeho bát. Jinak já bych se chtěla zeptat, jestli můžete doporučit tento salon, kde obočí barví právě hennou, která je mi nejblíže a možná bych to s ní v budoucnu i zkusila :) Díky.

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za skvělý článek

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥