- 200g kuřecího masa / marinovaného Tofu
- 500g žampiónů
- rýže
- rostlinná smetana
- sůl
- pepř
- cibule
- olej / Ghí
- cibule
- dýňová semínka (nemusí být)
- bazalkové pesto (já kupuji v Lidlu)
Cibulku si nakrájíme najemno a orestujeme ji na lžičce Ghí, nebo oleje. Mezitím si maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, osolíme, opepříme a poté přihodíme na pánev. Když je maso orestované, přidáme i nakrájené žampiony. Chvíli podusíme a do pánve nalijeme smetanu. Vše dochutíme a poté podáváme s rýží! Dobrou chuť! :)
Vypadá to skvěle. Já osobně houby nejím, ale je to super inspirace, co uvařit druhé polovičce 😉🙂
OdpovědětVymazatJuj toto vyzerá veľmi dobre. Takéto jedlá mám veľmi rada. Určite vyskúšam
OdpovědětVymazatxxAlexandra MS ALWAYS LATE
Vypadá naprosto dokonale, musím vyzkoušet! :))
OdpovědětVymazatVypadá to skvěle :) co je to za ryzi jestli se můžu zeptat? ☺️
OdpovědětVymazatdíky moc za inspiraci :)
OdpovědětVymazat