TODAY BRUNCH // homemade

27. srpna 2019







V poslední době jsme si s Vláďou zamilovali brunche! Nejím hned po ránu, ale dost často si počkám, než se Vláďa probudí a potom připravím něco mezi obědem a snídaní. A jelikož tohle praktikujeme dost často, napadlo mě, že bych vám vždycky na blog mohla přidat tipy na jídla, které vařím. Dneska jsem nevěděla, jestli mám chuť na sladké, nebo slané, tak jsem připravila od obojího něco. Jako slanou variantu jsem přichystala čerstvé pečivo s domácí vajíčkovou pomazánkou, kterou dělám úplně jednoduše. Smíchám bylinkovou pomazánku z Lidlu s uvařenými a nakrájenými vajíčky, Do pomazánky ještě dost často dávám pažitku a je to vážně mňamka. Oba vajíčka milujeme, takže tuhle pomazánku dělám alespoň jednou týdně. Na pečivo jsem dala pomazánku, a nakrájená Cherry rajčátka s polníčkem.
Jako sladkou část dnešního brunche jsem ukuchtila po hodně dlouhé době palačinky. Dělám je z těsta od Bodylab, které najdete v mém seznamu o b l í b e n o s t í. Namazala jsem je Proteinellou, posypala nakrájeným banánem a nektarinkami. Nahoru jsem dala ještě ořechové máslo a javorový sirup!
Kávu jsem mohla konečně udělat z kávovaru, takže naše brunche už jsou vážně jako někde v kavárně. Mám nový kávovar od Sencor a jsem z něj vážně nadšená. Přála jsem si kávovar vážně dlouho, protože jsem největší milovník kávy a dočkala jsem se! Mám z toho opravdu radost, protože není na kapsle, ale kávu vždyc čerstvě namele a je to na chuti vážně znát. 
Zkuste se taky někdy ráno zastavit a udělat si takový příjmený brunch! 

6 komentářů

  1. Ty tvoje recepty Peťo, jsou skvělé. Já úplně zbožňuju sladké snídaně a vždy se rozplivam nad tvými fotkami s jídlem. Receptů můžeš dávat víc 😉 jsou super a chutné

    Lívance si já osobně dělám čerstvé z namletych vloček, banánů a tvarohu nebo cotage 😉

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá dokonale, a věřím, že chutnalo ještě lépe :) Jsi šikovná <3

    OdpovědětVymazat
  3. Juj tak toto vyzerá mňamkózne.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Mně to moc chutná! jsi skvělá kuchařka! ale malý se mi potom poblil po celým domě. ale tvoje recepty jsou top. jsi skvělá péťo mám tě moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt hodně se mi líbí ten váš styl, kdy moc neřešíte to, co vám ukážou pokladní kotoučky v obchodě a tu zdravou stravu si prostě děláte tak, aby vám to primárně chutnalo. To si, myslím si, je fakt asi to nejdůležitější proto, abyste to dlouhodobě zachovala. Musím vám to chutnat a musí vás to bavit.

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥