KONEC ŠKATULKOVÁNÍ

5. srpna 2019


Moc se mi nestává, abych se probudila, vzala počítač vedle postele a začala psát článek. Když ono mi to dnešní téma tak dlouho leží na srdci a konečně mám potřebu se k tobu nějakým způsobem vyjádřit. Zhruba před čtyřmi roky jsem začínala s blogem a zdravým životním stylem. Můj život ovládala hlavně porucha přijmu potravy. Všechno se točilo kolem léčení se z těchto problémů. Blog a celkově moje tvorba mi v tom moc pomáhaly. Postupem času jsem se z toho dostávala, ale sdílela jsem s vámi hlavně cvičení, zdravé jídlo a nějaké ty progressy. A víte proč? Protože tenkrát to byl můj život. Další tři roky se táhly v tomto duchu a je fakt, že momentálně jsem fitness blogerkou. Tak mě zná většina lidí.


Občas dostávám komentáře ohledně toho, že musí být hrozné, když se celý můj život točí jen kolem cvičení a zdravého jídla. A já se ani nedivím, že si to někdo myslí, protože jediné co jsem doposud sdílela bylo právě to. Kolikrát mi to připadá až úsměvné, protože to tak opravdu není. 

Chci zapracovat na tom, abych už neměla nálepku fitness blogerky.


Strašně mě to baví. Motivovat vás ke cvičení, zdravému životnímu stylu, tvoření fitness programů, natáčení cvičebních videí, vždyť je to i moje práce, kterou miluju a nesmírně mě naplňuje! Ovšem jsem ve fázi, kdy to není to jediné, co bych s vámi chtěla sdílet. Pak třeba někam jedu, užívám si cestování, sdílím toho s vámi co nejvíce a odchází mi lidi z Instagramu, protože je to něco jiného, než by ode mě čekali. Stalo se mi to už několikrát, když zrovna nesdílím nějaké fitness téma. Já to chápu, prezentovala jsem se jako fitness blogerka celou dobu a i jsem to tak cítila, ale myslím, že je čas na změnu. Chtěla bych být víc sama sebou. Nebaví mě chodit na blogerské akce, předhánět se s někým, kdo je lepší "influencer", nebo kdo má víc lajků. Chci prostě tvořit tak, abych vám něco předávala. A to hlavně pozitivní energii.


Je mi jasné, že mi chvilku bude trvat, než si zajedu tempo a směr, kterým dál půjdu. Ale už teď na Instagramu můžete vidět, že můj feed není fitness, ale mnohem více lifestyle, než byl. A plánuji to tak i s videi. Chci vás inspirovat k tomu, aby jste jedli zdravě, cvičili, vždyť je to součást mě a strašně mi to pomáhá. Ale zároveň vás chci popohánět i k různým dalším věcem. Ať už jde třeba o příspěvky na téma duše, pozitivního myšlení, tipy kam na oběd, cestovatelské videa a články. Dále bych si chtěla splnit takovou mou challenge a natočit vám konečně moje rutiny. Ať už večerní, tak ranní. Sdílet s vámi moje oblíbené produkty, ať už jde o kosmetiku, nebo věci pro Ember. No je toho dost. Ale můžu vám slíbit, že o to víc bude vycházet článků a videí, protože budu mít daleko větší možnosti, co tvořit.
Můj život se totiž už netočí jen kolem fitness. Zajímá mě mnohem více věcí. A já doufám, že tohle bude krok správným směrem, který mě bude zase mnohem více bavit a vás taky. 
Myslím, že to pro dnešní článek stačí. Snad jsem vám sdělila vše, co jsem chtěla a schválně mi napište do komentářů, jaký názor na to máte vy. :)

5 komentářů

  1. Naprosto tě chápu a držím ti palce, aby se ti vše dařilo podle tvých představ! Těším se na další články, nejen okolo fitness :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem plná očekávání. A strašně se těším!

    OdpovědětVymazat
  3. Chápu tě, teším se na tvá videa, články, přispěvky na instagramu,... a je mi úplně jedno jestli to bude fitness, haul nebo cokoliv jiného. Mám tě ráda takovou jaká jsi a vždy tě podpořím ve bšem co budeš dělat.

    OdpovědětVymazat
  4. Začala jsem tě na instagramu sledovat převážně z toho důvodu, že jsi sdílela fitness videa, rady, tipy, recepty (a taky pro to, že jsi fakt sympatická a krásná).. Ale na tohle nové období se těším. Dneska jsem dokonce i zabloudila na tvůj blog, abych si početla a musím říct, že mě moc baví. Možná mě to vede i k nostalgii, kdy jsem si vedla blog taky.. Každopádně pokračuj ve všem, co budeš cítit, že dělat chceš a bude tě to bavit. Lidi si vždycky najdou něco, co se jim nebude líbit.. Už je to taková povaha. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úplne krásny článok. Veľmi sa mi páči ako si to napísala, ja osobne veľmi rada čítam takéto články. Hneď ťa dám sledovať. Tiež budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥