BLACK & GOLD // #ootd

18. srpna 2019















halenka Mohito // džíny House // tenisky Vagabond - tady // pásek Stradivarius - tady // kabelka Vuch - tady // náramek Only - tady // přehoz h&m // brýle f&f // naušnice c&a
Přeji vám krásnou neděli. Dneska jsem tu s dalším #ootd! Tento týden bylo převážně zataženo, tak jsem na chvilku schovala šaty a vytáhla tenisky a kalhoty. Konečně jsem využila i pár mých kousků, které mám úplně nové!
Zamilovala jsem si tenhle přehoz s kytičkami, který jsem sehnala za pár korun v h&m. Je lehký, prodyšný a dodá mým běžným outfitům šmrnc. Myslím, že k dnešnímu outfitu vážně sedl! 
Na tenisky jsem koukala už pár let! Je to takový basic kousek, který se hodí ke všemu a do každého počasí. Nutně jsem potřebovala tenisky, které budu moci nosit i v dešti a budou kvalitní. Takže tyhle od Vagabond byly jasnou volbou a jsem z nich nadšená. I když je budu muset ještě pořádně prošlápnout!
Kabelku jsem si vybrala hlavně kvůli té barvě. Je to jediná zelená kabelka, kterou mám a bude úplně úžasná pro podzimní kombinace teplých barev. Je vážně kvalitní a má ideální velikost.
Tričko je další basic kousek, který bych si pár měsíců zpět za žádnou cenu nekoupila. Nesnášela jsem zlatou barvu, ale v poslední době ji celkem přicházím na chuť a líbí se mi víc a víc. Můžete to vidět i na dalších doplňcích jako jsou brýle a pásek. Do brýlí mě ukecal Vláďa, kterému se na mě hrozně líbily a pásek jsem si si vyhlídla na internetu. Nakonec jsem ho ulovila v kamenné prodejně ve Stradivoriusu na Andělu a je to doplňek, který budu kombinovat hodně často!
Náramek jsem si pořídila na ZOOTu a je to takový #musthave kousek dnešního léta! 
Kalhoty jsem si vybrala černé s oranžovým proužkem po stranách. Jsou pohodlné, uplé a mají vysoký pas. Takové kalhoty mám nejraději a dělají hezkou postavu. 
Celý outfit je hodně pohodlný a cítím se v něm skvěle. Všechny kousky můžu jedině doporučit, protože krásně sedí, jsou kvalitní a patří momentálně k mým nejoblíbenějším.
Jak se líbí dnešní oufit vám?

8 komentářů

  1. Kimono je nádherné a veľmi ti pristane k tvojmu hairstylu <3
    Vyzeráš super <3
    Brinora.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je úžasný! :) Moc se mi líbí detail na pásku ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný a jistě pohodlný outfit, moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší Peťo, na prvni pohled me nejvice zaujal pásek, ktery je opravdu skvělý, ale i přehoz a ostatní kousky nemají chybu. Vše k sobe perfektně ladí!

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kardigan je super opravdu moc ti sluší Peti. A k čemu by sis ho ještě vzala? I klasické džíny? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kimoná mám veľmi rada a ty v tom kvetovanom vyzeráš super!!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥