NO NEKUP TO! #11

10. listopadu 2017

Už od malička jsem hrozný "úchyl" na deníčky, sešítky, lepítka a všelijaký pastelky a propisky. I když ve finále nejsem člověk, který by měl svůj život do puntíku naplánovaný, chtěla jsem dát svému žití nějaký ten řád. A tak jsem pátrala, pátrala až jsem na internetu vypátrala Happy Planner. Kdo Happy Planner neznáte a zároveň máte tu stejnou úchylku na deníčky jako já, mám pro vás super tip. Protože tohle není jen tak nějaký deníček, ale je to totálně promyšlený a do posledního detailu dokonalý diář. Můžete si buď pořídit jen diář a jeho různé velikosti, nebo dokonce celé balení včetně nálepek, lepítek a propisky. Takže roztomilost level nekonečno! Já nakonec neodolala kytičkované variantě. Kdo by to čekal, že jo!? Velikost jsem zvolila tu největší, abych měla prostor se vypsat a diář jsem si vzala v balení s nálepkami a dalšími roztomilostmi. Cena diáře byla nějakých tisíc korun, ale nelituji toho. Je to ten nejkrásnější a nejlepší diář, jaký jsem kdy měla. Tady v ČR jsem bohužel nepostřehla a neobjevila tolik variant a provedení, ale pokud vám nevadí, že na něj budete chvilku čekat a připlatíte si za poštovné, určitě najdete další jeho kreace i na zahraničních e-shopech.


Kdo taky postřehl bláznovství kolem značky Kat Von D, která se asi před měsícem začala prodávat i v Sephoře? Odjakživa vůbec nenosím rtěnky. Mám doma jen jeden matný narůžovělý lesk, který jsem si dávala vždy pouze pro pocit. Jelikož na mých rtech není skoro ani vidět. Nedávno jsem ale někde na internetu viděla povídání o matné rtěnce, právě od Kat Von D. A hlavně o jejich nejprodávanějším odstínu Lolita. Když jsem tedy byla mrknout v Sephoře na voňavky, zkusila jsem ji a z odstínu jsem byla nadšená. Nejenom, že jsem konečně našla barvu, v které se cítím dobře a nepřijdu si jak zmalovaná, ale dokonce se hodí i k mým vlasům. Cena rtěnky je nějakých 580 korun, ale opravdu na rtech vydrží.




A u kosmetiky ještě chvilku zůstaneme. Chci vám ukázat moje dvě nové oblíbenosti a zároveň novinky v drogeriích D&M. Jelikož mám hrozně ráda značku Balea, vždycky se snažím koukat i po tom, co mají nového a pokaždé novinky moc ráda zkouším. Tentokrát jsem "šmátla" po pleťových přípravcích na problematickou pleť s aktivním uhlím. Zatím jsem vyzkoušela jen masku a nálepky na nos proti černým tečkám, ale myslím, že poměr cena:výkon je dost slušný.



Značku Ladylab jsem si vážně oblíbila. Ale nejvíce mě baví jejich spalovač "Fat Killer". Chci jenom ujasnit, že spalovače nejsou něco, co by člověk jedl a přitom hubl. Musí k těmto doplňkům samozřejmě dodržovat jídelníček a cvičit. Je to jen takový malý pomocník, který vás nakopne před cvičením, dodá vám energii a díky němu se víc zapotíte.


Moje domácí fitko se pořád víc a víc rozrůstá a díky tomu už skoro nechodím do BBC. Největší radost mám momentálně z Kettlebellů, po kterých jsem toužila opravdu dlouho. Pro začátek jsem zvolila dvě váhy, které jsem vždycky ve fitku používala nejvíce. 6 a 10 kilo. Používám je teď skoro při každém cvičení a rozhodně si myslím, že je to základní pomůcka, s kterou jde odcvičit každá partie těla.


Jsem obrovský milovník čajů. A proto mě vážně zaujaly Čajové bedýnky, které chtějí ukázat lidem rozmanitost tohoto nápoje. Pokud člověk bedýnky odebírá, tak mu každé roční období dorazí zásilka pěti čajů, které jsou nakombinované, aby se pro dané období hodily. Balení samozřejmě obsahuje i podrobné vysvětlení ke každému čaji, návod na přípravu a navíc jsou bedýnky strašně krásně a tématicky nazdobené. Myslím, že to i skvěle funguje jako překvapení, protože člověk nikdy neví, jaké čaje mu dorazí. 


Nejenom, že nakupuji v dětské Zaře oblečení, ale dokonce jsem tam ulovila i tuhle nejvoňavější voňavku. Dobře, jde samozřejmě jen o toaletní vodu, která na vás moc dlouho nevydrží, což mě moc mrzí, ale ta její vůně je naprosto dokonalá. 


Dlouhatánsky dlouho jsem po něm toužila. Nový mobil! Do včerejška jsem měla Iphone 5s, což už jsem vážně nedávala. Jsem dost aktivní na sociálních sítích a ne vždycky mám možnost a náladu trčet u počítače. Právě proto jsem potřebovala mobil, který mi ulehčí práci a posune mojí tvorbu zase o kousek dál. Nejdříve jsem si chtěla koupit iPhone 8 plus. Plus proto, že jsem vážně toužila po velkém telefonu, z kterého mě nebudou bolet oči. A osmičku jsem chtěla kvůli tomu, že jsem si myslela, jak má zase daleko lepší funkce, než 7. Nakonec jsem se radila s lidmi kolem mě, kteří tomu alespoň trochu rozumí, sledovala různé recenze a rozhodla jsem se, že si koupím sedmičku. Rozdíl v nich je jen malinký a nepotřebuji bezdrátové nabíjení, či sluchátka. Nakonec jsem ulovila na Alze iPhone 7 plus se 128GB pamětí ještě asi o 4 tisíce levnější, protože měli rozbalený kus. To znamená, že iPhone už někdo vyndal z krabičky a krabička je jen přelepená páskou Alza, jinak je mobil naprosto v pořádku a nikdo se ho skoro nedotkl. Tím pádem jsem nadšená ještě víc a sami uvidíte, že budu daleko víc aktivní na sociálních sítích, protože mi to usnadní můj vysněný telefon.


Tyhle tenisky jsem si zamilovala na první pohled. Jak už o mě asi víte, jsem totální blázen do značky Vans. A jelikož se nedávno začaly vyrábět opět Vansky s platformou, musela jsem si je hned zaznamenat na můj #musthave seznam. Klasické oldschool Vansky už mám, a proto jsem se rozhodla pro tento typ a nelituji. Myslím, že jsou neokoukané, je to zase něco jiného a moc ráda kombinuji khaki barvu. Sehnala jsem je přes webový "cashback plná peněženka". Díky němu se prokliknete na svůj oblíbený e-shop a pak můžete nakupovat, ale zároveň ušetřit. Takže se alespoň necítíte tak provinile, když utrácíte peníze z vašeho účtu. Tento portál obsahuje přes 560 e-shopů a můžete získat až 25% peněz z nákupu zpět a využít je na další "šopování". Registrace je zdarma a jako bonus získáte 50 korun na první nákup. Plná peněženka odměňuje i za to, když díky vám získají nové členy. Jde o tzv. doporučovací programZa každého aktivního člena održíte 300 korun. Takže myslím, že super tip pro všechny, kteří nakupují přes internet pravidelně. :) Ráda bych vás ještě upozornila na to, že 11. listopadu se bude konat Aliexpress den. Jedná se o velkou každoroční akci, kdy je zlevněno obrovské množství značek a produktů. Což je asi skvělá zpráva pro všechny, kteří mají rádi slevy, výhodné nakupování a různé akce. No a díky "Plné penežence" dostanete ještě 5% z nákupu zpět. Kéž by bylo nakupování vždycky takhle výhodné. :)


A další tenisky do sbírky. Upřímně nevím, kam všechny moje boty budu za chvíli dávat. Přiznávám, že jsem na obnově botníku závislá a nové kousky si pořizuji velice ráda. A tím pádem jsem ani těmto růžovo-zlatým od Reeboku neodolala. Myslím si, že se teď na podzim vážně hodí a dodají šmrnc a barvu každému outfitu. 


Miluji jeleny a srnky. Jsou to moje nejoblíbenější zvířata. A jak asi tušíte, když jsme byli v Hornbachu a já tam narazila na tuhle dekoraci do bytu, rozzářily se mi oči. Nekoupila jsem si ji. Říkala jsem si, že se pro ni kolem vánoc stavím a udělám si alespoň radost pod stromeček. To jsem ale nevěděla, že můj milý mi udělá takové krásné překvapení a jelenem mě obdaruje. Odteď mi tahle dekorace zdobí pokojíček a ještě ji mám spojenou s ním. :)


2 komentáře

  1. Zase krásný článek ! :) miluju tvoje články a videa, jsi skvělá a stále dobře naladěná a to se krásně čte všechno, kdyz z toho srší pozitivní energie :) Mám na tebe otázku- dost bych stála o cvičení video s kettlebellem, taky mám jeden doma a hrozně mě s ním baví cvičit, jen neznám tolik účinných cviků... neplánuješ něco takového natočit? ;) přeju jen to nejlepší, ahoj ! ;)

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥