PERNÍK

9. září 2017


BANÁN – 3ks
ČERVENÉ FAZOLE – 1 plechovka
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK – 1ks
VEJCE – 2ks
ŘEPKOVÝ OLEJ – 1 polévková lžíce
CHIA SEMÍNKA – 10g
MED – 2 polévkové lžíce
ČOKOLÁDOVÝ PROTEIN – 30g
PERNÍKOVÉ KOŘENÍ – 10g
POHANKOVÁ MOUKA – 150g
ŠPALDOVÁ CELOZRNNÁ MOUKA – 150g
NA OZDOBENÍ
HOŘKÁ ČOKOLÁDA/NEBO ČOKOLÁDOVÁ POMAZÁNKA
Červené fazole a banán rozmixujeme a smícháme s dalšími ingrediencemi na těsto. Poté vylijeme koláč na plech a dáme péct zhruba na 40 minut do trouby, kterou necháme hřát na cca 170 stupňů. Když je koláč upečený, potřeme jeho vrch rozteklou čokoládou, nebo čokoládovou pomazánkou.

6 komentářů

  1. Ahoj ...nevíš prosím tě kolik gramů cukru může člověk za den zkonzumovat?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak něco podobného peče moje babička, a je to boží !! ♥

    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat...šlo by nahradit pohankovou mouku třeba ovesnou? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, recept vypadá skvele! Jak velký jsi použila plech, prosím? :)

    Moc díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím, čím to je, ale můj perník nevypadá ani zdaleka jako na obrázku...Je to spláclá hmota, která se bohužel nedá jíst :(

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥