CO TŘI MĚSÍCE DALY, CO VZALY

1. prosince 2015

fitness, progress, and inspiration image
Chtělo by to nějakou fanfáru, nebo něco takovýho, jelikož dnešek je pro mě docela významný den. První tři měsíce, co jím podle jídelníčku a co cvičím jsou za mnou a já jsem tak happy. :D Vím, že to je jen začátek a ještě je hodně dlouhá cesta přede mnou, ale jak se říká, začátky jsou nejhorší a já jsem ráda, že jsem se do toho dala a přestala jsem usínat se slovy "od zítra začnu, slibuju." Takže hlavně neberte článek jako nějaký chlubení či podobně, i když to tak asi možná bude vypadat. :D

Jak už jsem psala v hodně článcích, posledních 5 let jsem se věnovala dietování, cvičení a podobně, ale až tyhle tři měsíce jsem to začala brát úplně z jiného pohledu, z lepšího pohledu. Takže první a nejdůležitější co mi tyhle tři měsíce daly je právě to, že jsem to ZAČALA BRÁT JAKO ŽIVOTNÍ STYL A NE JAKO DIETU. A je to to nejlepší co jde a co mě tak hrozně naplňuje a asi právě kvůli tomu, jsem do toho takovej magor :D . Dělat to proto, že mě to baví a né kvůli tomu, abych vážila 40 kilo. Za tyhle tři měsíce, jsem se zvážila asi dvakrát a to někdy na začátku, takže ani vlastně nevím, kolik by mi teď váha ukázala. To je tak hrozně osvobozující.
fitness, health, and healthy image
Když jsem psala článek o záchvatovitém přejídání, vážně jsem nečekala kolik reakcí, zpráv, komentářů a hlavně jakou návštěvnost blogu to spustí. Jsem hrozně ráda, že některým z Vás článek pomohl, proto jsem se ho taky odhodlala zveřejnit. Každopádně i tyhle tři měsíce, co jím zdravě a skoro každej den se hejbu, mi POMOHLY V TOM, ABYCH SE NEPŘEJÍDALA A ZASE DO TOHO NESPADLA.

ASI DVA MĚSÍCE MÁM KONEČNĚ VYTOUŽENÝ PROTEIN. Jelikož jsem dřív vůbec nevěděla jak na to, jakej si koupit, kdy ho pít a tak dále. Však to určitě znáte. Tam si přečtete tohle, tam zase úplnej opak. Byla jsem nesmírně ráda, když mi s výběrem a dávkováním jeden člověk, který se v tom orientuje pomohl a já už bych bez proteinu nemohla existovat. Dávám si ho totiž ráno do kaše, pak ho piju po cvičení a pak ho ještě dávám do tvarohu, nebo mlíka na noc. Super je i na pečení, vaření sladkých jídel a podobně. Ty peníze za to vážně stojej.
fitness, active, and healthy image
Samozřejmě mi přijde, že se mi i trochu ZMĚNILO MOJE TĚLO. Sice se nevážím, ale v zrcadle to docela vidím. Samozřejmě nemůžu čekat nějaký zázraky za tak krátkou dobu, ale vždycky jsem patřila k těm, který se hrozně zkoumají, takže pár malých pokroků jsem si všimla. A když si toho všimlo i moje okolí, hrozně mě to potěšilo. Asi sem teď nebudu dávat fotku před a po, jelikož tu po nemám kde vyfotit, protože jsem doma v Praze a tady je úplně na prd focení selfíček v zrcadle :D, vyfotím vám fotku po až budu na chatě, tam mám víc luxusnější mega zrcadlo a hodím to k nějakým z budoucích článků. :)

Sice MÁM BLOG CHVILIČKU, ale i ten vzniknul v této době a můžu říct, že jsem hrozně ráda, že jsem se k tomu vrátila, hrozně mě to baví a ještě víc mě to baví, když to někdo čte a někomu moje psaní pomáhá. A Vy, kteří máte Instagram a ještě neznáte ten můj ultra mega motivační  určitě se koukněte a sledujte, dávám tam i odkazy, když zrovna zvěřejním nový článek, takže můžete mít i na Instagramu nový články pod kontrolou. To je výhra, co?  :D

Samozřejmě jsem za těch pár týdnů objevila v obchodech zase pár nových surovin na vaření, vyzkoušela jsem nový recepty a seznámila se s novým cvičením, dokonce občas DOKÁŽU JÍT DO FITKA A DOCELA MĚ TO BAVÍ. Což bych dřív nečekala, že někdy tomu tak bude. :D Takže nové jídlo a nové cvičení budu zveřejňovat v budoucích článcích a podělím se o to i s Vámi.

ZA TY TŘI MĚSÍCE JSEM ZÍSKALA PARŤÁKY, za který jsem nesmírně vděčná. Za prvé je to můj milý, s kterým jsme se seznámili právě v době, kdy jsem začínala, který mi pomáhá úplně se vším, ať už s jídelníčkem, tak se cvičením a i když to má někdy asi hodně náročný a moje dotazy jsou občas fakt padlý na hlavu, vždycky se snaží mi pomoct tak, abych měla co nejlepší výsledky. Pak je to moje milovaná kamarádka s kterou chodím do práce. Ta mi neuvěřitelně pomáhá jako psychická podpora a občas si jdeme i zacvičit do fitka. Pak je to moje ségra, která vždycky jede hodinu mhdéčkem, jen abysme si spolu mohli jít zaběhat, zacvičit, nebo jako jediná z rodiny dokáže sníst nějaký zdravý jídlo co uvařim a podporuje mě v tom. A jako poslední jste to Vy, kteří mě motivujete a podporujete.
fitness, motivation, and workout image
A CO MI TY TŘI MĚSÍCE VZALY? ČAS! :D Většinou by můj den musel mít tak 30 hodin, abych všechno stíhala úplně v klídku s čistou hlavou. Občas je to vážně náročný, ale když se chce, tak se stihne všechno, jen pak večer padnu do postele a jsem ráda, že jsem ráda. :D Vařit, chodit do práce, cvičit, krabičkovat, napsat článek. Občas bych nejradši měla nějakýho sluhu co všechno udělá za mě a já bych si jen hezky cvičila a baštila. :D

Tímto bych ukončila článek a za tři měsíce se můžete těšit na další o tom, co se u mě změnilo a nezměnilo. Snad se článek líbil a přeju hezký den! :)

1 komentář

  1. Péťo, nemám slov. To je strašně krásný. Jako kdybych tam viděla psát o sobě. Proste dokonalost tenhle článek. Jsi skvělá osoba. Mám Tě moc ráda.😘im

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥